Close
(0) Продукти
Няма продукти в кошницата.
Всички категории
    Filters
    Език и валута
    Търси

    Общи условия


    Общи условия на WWW.RACE-PILOT.COM

    ВНИМАНИЕ! Моля внимателно прочетете тези условия, преди да използвате този уеб сайт. Ако използвате този уеб сайт се счита, че приемате и сте съгласни с тези условия. Ако НЕ ПРИЕМАТЕ тези условия, моля не използвайте този уеб сайт.

    Настоящият документ съдържа Общите условия, съгласно които „М-МОТОРСПОРТ” ООД предоставя Услуги на потребителите си посредством Интернет магазина -                       WWW.RACE-PILOT.COM
    Тези условия обвързват всички потребители. Със зареждането на изградените хипер-връзки, разположени на сървъра на RACE-PILOT.COM или чрез заплащане ползването на платени услуги предлагани от него Потребителя се съгласява, изцяло приема и се задължава да спазва настоящите Общи условия.
    Идентифициране на Потребителя с цел възпроизвеждане на изявлението му за приемане на Общите условия се извършва чрез съхранените в лог-файловете на сървъра RACE-PILOT.COM  IP адрес на потребител, както и всяка друга информация.

    1.Правила за използване на сайта

    „М-МОТОРСПОРТ” ООД (наричан по-долу "Доставчик"), като създател и собственик на този интернет сайт WWW.RACE-PILOT.COM  Ви дава право да зареждате и разглеждате всички материали, които са публикувани в този Web сайт (наричан по-долу "Сайт") само за лична употреба с нетърговска цел, при условие че спазвате и се съобразявате с всички авторски права и съответните означения. Не се разрешава материалите на този Сайт да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет сайт материали в други сайтове е забранена. Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

    2.Права и отговорности на страните

    Материалите и услугите в този Сайт са ограничени само до посочените условия за тях без да се осигуряват каквито и да е гаранции вкл. търговски и целеви. Задълженията на RACE-PILOT.COM по отношение на продуктите и услугите, които се предлагат в този сайт се управляват от съответните споразумения с вносителите и/или дистрибуторите на представяните продукти и нищо в този Сайт не може да ги промени. Също така RACE-PILOT.COM не поема гаранция за точността и целостта на публикуваните материали, софтуера или услугите на този Сайт. RACE-PILOT.COM има право по всяко време и без предупреждение на прави промени в публикуваните материали, услуги и цени. Някои от публикуваните материали може да бъдат остарели , като RACE-PILOT.COM не поема отговорност да ги актуализира. Някоя от информацията публикувана в този Сайт е възможно да се отнася до продукти , услуги или програми, които не се предлагат и не са достъпни в момента. За повече информация за наличните продукти се свържете с нас на посочените координати за контакти.

    3.Ограничение на отговорността

    RACE-PILOT.COM, неговите доставчици или трети лица не носят никаква отговорност при никакви обстоятелсва за каквито и да е щети вкл. , но не само щети от пропуснати ползи, от загуба на информация или др. произтекли от употребата, невъзможността за употреба или резултатите от употребата на този Сайт, като това е независимо от съществуването или несъществуването на предупреждение спрямо RACE-PILOT.COM за възможност да възникнат такива вреди. В случай , че в следствие на използването на този Сайт, или материали от него от ваша страна доведе до възникването на вреди, за които е необходим ремонт, сервизиране или поправка оборудване или информация ВИЕ поемате цялата отговорност и всички разходи свързани с отстраняването на нанесените вреди.

    4.Използване на софтуер

    Наличният Софтуер , който е достъпен чрез публикувани препратки от този Сайт е под закрилата на авторското право и е собственост на съответните производители и/или техните доставчици и партьори. Моля преди употребата на софтуера се запознайте с условията за ползване определени от неговите собственици.

    5.Информация от потребителите

    RACE-PILOT.COM  не иска да получава конфиденциална или защитена информация от вас чрез този Сайт. Всички материали, информация и други съобщения, излъчени или изпратени от този Сайт, ще се считат за неповерителни и непредставляващи предмет на права. Работата с личната информация, която Вие по желание можете да изпратите до RACE-PILOT.COM  с цел получаването на продукти или услуги, предлагани от този сайт е под закрилата нa Закона за защита на личните данни. Нямате право да излагате или изпращате от или към този уеб сайт каквато и да е незаконна, обидна, клеветническа, неприлична, порнографска или друга информация, която е в нарушение с действащите закони. RACE-PILOT.COM използва наличната информация, с цел да установи по-добре вашите нужди и интереси и така да можем да ви предоставим услуги с по-добро качество. В някои случаи ние използваме изпратената от Вас информация, за да ви помогнем да заявите дадена поръчка или да изпълните дадена транзакция, да поддържаме контакт с вас, да ви информираме за наши продукти, услуги и оферти, да персонализираме промоционални оферти.
    Ние не продаваме и не отдаваме под наем, на лизинг или по какъвто и да е друг начин изпратената от Вас лична информация на трети лица..

    6.Мнения за стоки

    В страниците на този интернет сайт е предвидена възможност потребителите да публикуват мнения относно предлаганите стоки. RACE-PILOT.COM не поема по никакъв начин и при никакви обстоятелства отговорност за верността на публикуваната информация и коректността и отговорността на потребителите публикували мненията. Отговорност за верността на публикуваната информация се носи изцяло от потребителите, които са публикували информацията. RACE-PILOT.COM  си запазва правото да изтрива мнения, които не са по темата. При проблеми и жалби, използвайте формата за ВРЪЗКА С НАС.

    7.Препратки към този Сайт

    Вие Можете да създавате препратки към този Сайт от други сайтове, но само според като приемете условия на  RACE-PILOT.COM. За повече информация по този въпрос, моля да се свържете с нас на посочените координати.

    8.Промяна на цени на стоки

      RACE-PILOT.COM има правото да променя цените по свое усмотрение по всяко време без да дължи предварително уведомяване на потребителите. Потребителят е длъжен да заплати цената която е била актуална по време на сключване на договора. При допуснати технически грешки в публикуването на сайта, RACE-PILOT.COMима правото да откаже изпълнението на договора и не дължи обещетение по никакъв начин на потребителя, освен да възстанови сумите платени от потребителя, ако има такива.
    Съобщението за намалени цени е с поставяне на новата цена до старата която е зачертана . Ако не е посочен срок на намалената цена, тази цена важи до изчерпване на количествата, но не повече от 1 месец или 6 месеца когато е при условия по чл.66 ал.2 от ЗЗП.

    9.Търговски марки

    Всички изполвани имена, знаци и символи на продукти публикувани в този сайт са търговски марки или са защитени от авторското право, които са притежание на техните собственици.

    10.Общи бележки

    RACE-PILOT.COM управлява този Сайт от офисът си в Плевен , България. RACE-PILOT.COM не декларира, че материалите или услугите в този Сайт са подходящи или достъпни извън България и съответно достъпът до тях от територии, където съдържанието им е незаконно, е забранен.  RACE-PILOT.COM може да променя тези Условия по всяко време, като след промяната актуализира датата на публикация. През известен интервал от време ние ви препоръчваме да посещавате тази страница, за да преглеждате актуалните в момента Условия, защото те са обвързващи за вас.

    11.Права и задължения съгласно Закона за защита на потребителите

    Съгласно ЗЗП ние от RACE-PILOT.COM сме длъжни и Ви предоставяме свободно следната информация:
    • Името и адреса ни – „М-МОТОРСПОРТ” ООД , гр. Плевен, ул. Академик Йордан Трифонов №11, ет.2, ап.4, регистрирано в Агенция по вписвания гр.София ЕИК по Булстат 202576203
    • Основните характеристики на стоките са изписани подробно в страницата за представяне на всеки продукт
    • Цената на стоките е изписана С ВКЛ. ДДС на страниците за представяне на съответния продукт.
    • стойността на транспортните разходи за доставка, които НЕ СА ВКЛЮЧЕНИ в цената на стоките можете да видите в рубриката Срокове и Доставка.
    • Ние не налагаме никаква допълнителна стойност при използването на представените средства за комуникация с нас.
    • Начините за Доставка са описани подробно в Срокове и Доставка.
    • Плащането на стоките е съобразено с чл.93 ал.1 на Закона за задълженията и договорите (ЗЗД), за което се получава съответния документ.

    12.Отказ от стоката

    Вие като потребители имате право да се откажете от поръчаните стоки в срок от 7 работни дни от получаване на стоката в случай, че те не са използвани, не е увредена цялоста на опаковката им и запазен търговския вид (всички етикети, стикери и т.н. трябва да са на стоката), в който е получена и условията по чл.55 от ЗЗП.
    При констатация на дефектен продукт до 24ч. от получаването му и при ненарушен търговски вид на стоката и опаковката, ние се ангажираме той да бъде подменен с нов съгласно гаранционните условия на съответната фирма производител или да възстановим заплатените от Вас стойност на стоката, съгласно чл.55 от ЗЗП, считано от датата, на която Вие като потребители сте упражнили правото си на отказ. След този срок или при нарушаване на търговския вид или опаковката на стоката, отремонтирането на стоката се поема от Вас като потребители. Транспортните и други разходи по получаване и връщане на стоката са за сметка на RACE-PILOT.COM.При несъответствие на стоката с характеристиките посочени в страницата доставчикът възстановява цялата платена от потребителя сума, включително и транспортните разходи платени от потребителя за придобиване на стоката съобразно чл. 59 ал.3 от ЗЗП и в срок от 7 работни дни от получаване на стоката и ненарушен търговски вид на стоката и опаковката.
    При получаване на пратката трябва да проверите съдържанието на пакета за съответствия на стоката със заявката.
    При нарушения във външния вид на стоката възникнали при транспорта, трябва да се обърнете към куриера за протокол за увредена пратка.
    Непотърсени и неполучени от магазина ни поръчки до 14 дни, автоматично се анулират.

    13.Условия за препратки към този Web сайт.

    Сайт с препратка към RACE-PILOT.COM трябва да отговаря на следните условия:
    • Може да сочи към съдържание на RACE-PILOT.COM, но не и да го копира;
    • Не трябва да създава рамки на браузъра или граници около съдържание наRACE-PILOT.COM ;
    • Не трябва да посочва неявно, че RACE-PILOT.COM налага или препоръчва него или продуктите му;
    • Не трябва да дава невярна информация за продуктите или услугите на RACE-PILOT.COM
    • Не трябва да съдържа информация, която може да се определи като неподходяща, обидна или спорна, а само информация, подходяща за всички възрастови групи

    Всички цени в сайта са в Български лева/Евро с включен ДДС.

    За допълнителни въпроси можете да се свържете с нас на посочените в страницата е-mail и телефони.


    ПРИЯТНО ПАЗАРУВАНЕ В WWW.RACE-PILOT.COM!